VERKKOKAUPPA

VERKKOKAUPPA

OSTA SISUSTUSSUUNNITTELUKURSSI

ITSELLESI: pääset verkkokauppaamme ostamaan sisustussuunnittelukurssin sivun alareunassa olevasta Verkkokauppaan-painikkeesta!

Jos haluat ostaa sisustussuunnittelukurssin laskulla tai osamaksulla*, lähetäthän sähköpostia osoitteeseen info@nordicdesignacademy.fi. 

Lähetä viesti kurssitilauksesta myös, mikäli maksat kurssin Joustolla, jotta voimme lähettää sinulle lisäohjeet.

 

LAHJAKSI: yllätä päivänsankari, vastavalmistunut, oman kodin sisustaja tai uusi pari inspiroivalla lahjalla – jos haluat ostaa sisustussuunnittelukurssin lahjaksi verkkokaupastamme, klikkaa TÄSTÄ!

Jos haluat ostaa sisustussuunnittelukurssin lahjaksi ja maksaa laskulla, ilmoitathan siitä osoitteeseen info@nordicdesignacademy.fi, niin teemme laskun ja lähetämme sen jälkeen lahjakorttimateriaalin sähköpostitse sinulle.

Maksettuasi tilauksen, saat viikon sisällä tilauksesta sähköpostitse lahjakortin, jossa on sisustussuunnittelija Niina Ahosen henkilökohtainen tervehdys. Mukana on myös selkeät käyttöohjeet lahjan saajalle. Sekä lahjakortti että ohje ovat ladattavia ja tulostettavia pdf- tiedostoja.

Jos haluat nopeuttaa tilauksen etenemistä, lähetäthän sähköpostin otsikolla "NDA-lahjakortin tilaus" sähköpostisoitteeseemme info@nordicdesignacademy.fi, kiitos!

Lahjakortti on lunastettavissa kuusi (6) kuukautta ostopäivästä ja yhden (1) vuoden mittainen opiskeluoikeus alkaa lunastushetkestä.

 

OSTA PIHASUUNNITTELUKURSSI

Voit ostaa verkkokaupastamme nyt myös pihasuunnittelukurssin: Kotoisa-ohjelmastakin tutun pihasuunnittelijan Helga Andersson-Brandtbergin  6 h luennon tallenne on myynnissä 12.7.2022 saakka hintaan 195 € TÄÄLLÄ! 

Kurssin monipuolisesta sisällöstä voit lukea lisää myös täällä: Pihasuunnittelukurssi | Sisustusakatemia

 

Luethan tilaus- ja käyttöehdot huolellisesti verkkokauppamme sivuilta ennen kurssin ostoa. Ostamalla kurssin hyväksyt ne.

*osamaksulla ostettaessa sisustussuunnittelun verkkokurssista lähetetään 4 osamaksuerää á  76,25 € (sis. alv 24%) kuukauden välein. Opiskeluoikeus kurssille avautuu ensimmäisen osamaksuerän maksamisen jälkeen.

Erikoistarjoukset eivät koske laskuostoksia, ellei toisin mainita.

 

vismapay logot