Sisustussuunnittelukurssi

Tervetuloa opiskelemaan! Nordic Design Academyn Sisustussuunnittelukurssi on yhdeksän osion paketti, jonka voit ostaa täältä.

   Katso esittely

Tervetuloa!

Nordic Design Academy on Sisustusakatemian sisustussuunnittelun verkkokurssi oman kodin sisustajille. Kurssi koostuu yhdeksästä sisustussuunnittelun osa-alueesta.

Nordic Design Academy tarjoaa mahdollisuuden opiskella sisustamisen keskeisempiä osa-alueita juuri silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Verkkokurssin opetusmateriaali on suomenkielinen ja kouluttajina toimii useita tunnettuja suomalaisia sisustamisen ammattilaisia sekä alan tunnetuimpia yrityksiä. • Osallistu kurssille netissä joustavasti, oman aikataulusi mukaan
 • Saat paljon vinkkejä ja neuvoja sisustussunnitteluun ja suunnitelmien toteuttamiseen
 • Opiskelet videoiden, kuvien ja kirjallisen materiaalin avulla
 • Lopputyönä pääset tekemään sisustussuunnitelman, josta saat kirjallisen arvioinnin tutor-opettajalta
 • Saat kurssista myös todistuksen esim. CV:n liitteeksiToivotamme Sinulle
antoisia opiskeluhetkiä
sisustussuunnittelun parissa!


Sisustussuunnittelukurssi on kokonaisuus, joka sisältää selkeiden opiskeluohjeiden lisäksi seuraavat aihealueet:


 • Kodin tilasuunnittelu ja mitoitukset
 • Sisustustyylit
 • Värien käyttö sisustuksessa
 • Valaistuksen perusteet ja käsitteet
 • Kodin valaistus
 • Keittiösuunnittelu
 • Kylpyhuonesuunnittelu
 • Materiaalit sisustuksessa
 • Sisustuksen viimeistely mm.tekstiileillä
 • Akustiikka
 • Piensisustus
 • LopputyöNÄIN ALOITAT SISUSTUSSUUNNITTELUKURSSIN VERKOSSA:


- Valitse maksutapa:

Stripe-verkkomaksu on tällä hetkellä poissa käytöstä.


Lasku

 • laaja sisustussuunnittelukurssi yhdessä erässä 558 € (450 € + alv 24 %)

- Lähetä tilaus sähköpostilla osoitteeseen [email protected] Otsikoksi voit merkitä: NDA-sisustussuunnittelukurssin tilaus. Kerro viestissä yhteystietosi (etu-ja sukunimi, osoite, e-mail, puhelinnumero) ja että haluat ostaa Nordic Design Academyn sisustussuunnittelukurssin. Kiitos!

- Lähetämme sinulle laskun sähköpostitse viikon sisällä tilauksestasi; tarkistathan että se ei ole roskapostissa!

- Maksettuasi laskun, lähetämme opiskelijatunnukset ja sen jälkeen olet valmis aloittamaan opiskelun oman aikataulusi mukaan


Huom! Luethan tilaus- ja käyttöehdot ennen kurssin ostoa. Ostamalla kurssin hyväksyt ne.

FAQ - Usein kysytyt kysymykset


Milloin tämä kurssi alkaa ja päättyy?
Sisustussuunnittelukurssi alkaa heti kun olet kirjautunut sisään ja suorittanut maksun. Sinulla on maksupäivästä alkaen yksi (1) kalenterivuosi aikaa suorittaa kurssiin sisältyvät osiot. Voit opiskella täysin omassa tahdissasi. -Pidätämme oikeuden muutoksiin.-
Mitä välineitä tarvitsen kurssilla?
Mikäli haluat tehdä vapaaehtoisia mittakaavapiirustustehtäviä (2 kpl) sekä lopputyön mittakaavatehtävän, tarvitset niitä varten mittasuhdeviivaimen (muovinen tai metallinen). Lisäksi tarvitset lyijykyniä, teroittimen, pyyhekumin ja tavallisen viivottimen. Tarvitset myös A4-kokoista paperia, esim. kopiopaperi käy. Halutessasi voit myös mustilla huopakynillä (terä 0.1-0.3 ja 0.5-0.7) rajata lyijykynäviivat ja värittää esim. puuväreillä. Nämä eivät kuulu kurssin hintaan. Muita piirustustarvikehankintoja ei tarvitse tehdä. Mikäli et halua piirtää mittakaavatehtäviä, riittää älypuhelin, tabletti tai tietokone, jolle voit koostaa kuvakollaaseja. Harjoitustöiden ja lopputyön palauttamista varten tarvitset älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen sekä sähköpostiosoitteen, jolla voit kommunikoida opettajan kanssa.
En osaa/halua piirtää, voinko silti osallistua, koska pidän sisustamisesta?
Jos haluat tehdä vain moodboardeja ja kuvakollaaseja, et tarvitse piirustusvälineitä lainkaan. Vapaaehtoisen lopputyön voi tehdä tällöin täysin puhelimella, tabletilla tai tietokoneella ja lähettää materiaalin tutor-opettajalle osoitteeseen [email protected] esimerkiksi pdf-muodossa. Mikäli haluat piirtää pohjapiirustuksen yms, voit ottaa työstäsi valokuvan (selkeät ohjeet tehtävänannossa) ja lähettää materiaalin tutor-opettajalle osoitteeseen [email protected] . Mittakaavapiirtäminen on teknistä piirtämistä viivottimen kanssa, eli ei tarvitse olla lahjakas piirtämisessä tai erityisen taiteellinen.
Kuinka nopeasti kurssit täytyy suorittaa?
Sisustussuunnittelukurssi alkaa heti kun olet kirjautunut sisään ja suorittanut maksun. Sinulla on maksupäivästä alkaen yksi (1) kalenterivuosi aikaa suorittaa koulutukseen sisältyvät kurssit. Voit opiskella täysin omassa tahdissasi. Aikaa yksittäisen lyhytkurssin sekä koko laajan sisustussuunnittelukurssin suorittamiseen on varattu niin, että sitä voi tehdä harrastusmuotoisesti.
Mitä jos jokin jäi askarruttamaan minua?
Ota yhteyttä [email protected], kiitos!