3) Sisustustyylit

Tällä kurssilla tutustumme sisustustyyleihin ja etsimme omaa tyyliäsi!

  • Vinkit oman tyylisi löytämiseen
  • Suosituimpien sisustustyylisuuntausten pääluokat
  • Muut tyylisuuntaukset
  • Tyylien ominaispiirteet
  • Vinkit moderniin sisustamiseen

Tyyli on sisustamisen lähtökohta ja voimakas ilmaisun väline

Tällä kurssilla tutustumme tämän hetken suosituimpiin sisustustyylisuuntauksiin ja niiden ominaispiirteisiin. Opit tyylien ominaispiirteistä ja saat ohjeita siitä, miten löydät oman tyylisi ja kehität ymmärrystäsi erilaisista sisustustyyleistä. Lopuksi saat ohjeet harjoitustehtäviin, joiden avulla voit hioa näkemystäsi siitä, millainen sisustustyyli itseäsi miellyttää.


Opettajasi


Niina Ahonen
Niina Ahonen


Niina on Sisustusakatemian perustaja ja omistaja. Aurinkoisella ja energisellä Niinalla on myös muita sisustamiseen ja stailaukseen liittyviä yrityksiä kuten Stailia Design. Stailiassa hän stailaa päivätyökseen asuntoja ja tekee sisustussuunnitelmia, joten päivät täyttyvät väreistä, ideoista ja materiaaleista. Monet tuntevatkin hänet televisiosta Pientä Pintaremonttia -ohjelmasta, jossa hän on ollut mukana syksystä 2011 asti.

“Rakastan sisustamista, kauniita esineitä ja asioita. Sisustan mielessäni kaikkia tiloja joissa kuljen. Olen hulluna valaisimiin ja kenkiin. Haaveilen matkustamisesta mielenkiintoisiin paikkoihin. Käytän aikaani ja energiaani oman yritykseni pyörittämiseen ja kotona koitan pysyä kahden teini-ikäisen vauhdissa.”

Teacher, interior stylist and designer

Niina is the founder and owner of Sisustusakatemia and Nordic Design Academy.

Positive and energetic Niina is also a lecturer in Sisustusakatemia and Nordic Design Academy and does interior decorating and home staging at her own company. Niina's days are filled with colours, ideas and materials. You may also recognize her from the Finnish TV show Pientä Pintaremonttia.

“I love interior designing, beautiful items and things. I do interior designing all the time (on my mind). I love lamps and shoes and daydream traveling to interesting places all over the world. I spend most of my time and energy to run my business and trying to keep up with my two teenagers”


FAQ - Usein kysytyt kysymykset


Milloin tämä kurssi alkaa ja päättyy?
Sisustussuunnittelukoulutus alkaa heti kun olet kirjautunut sisään ja suorittanut maksun. Sinulla on maksupäivästä alkaen yksi (1) kalenterivuosi aikaa suorittaa koulutukseen sisältyvät kurssit. Voit opiskella täysin omassa tahdissasi. -Pidätämme oikeuden muutoksiin.-
Mitä jos jokin jäi askarruttamaan minua?
Ota meihin yhteyttä [email protected]!

Tämä kurssi on osa Sisustussuunnittelukoulutusta.