Xuewq3os5i0m3snh5b9d

1) Opiskeluohjeet

Tällä johdantokurssilla kerromme, miten opiskelu Nordic Design Academyssa tapahtuu ja tutustumme yhdessä Teachable-verkkokoulutusalustaan.

  • Opiskeluohjeet ja opintojen eteneminen
  • Näin käytät Teachable-verkko-opiskelualustaa
  • Yhteystiedot ongelmatilanteissa


Aloita opiskelu tutustumalla opiskeluohjeisiin!

Johdantokurssin aikana käydään lyhyesti läpi opiskeluohjeet sekä Teachable-verkkoalustan käyttö, jotta pääset sujuvasti opintojesi alkuun.


Opettajasi


Virpi Fabritius
Virpi Fabritius

Tutor-opettaja, sisustus- ja värisuunnittelija, teknikko

Virpillä on tekninen pohjakoulutus ja hän on toiminut sisustusalalla yrittäjänä jo yli vuosikymmenen. Virpi on mm. erikoistunut pintoihin, väreihin ja värisuunnitteluun ja on toiminut Tikkurila Oyj:n asiantuntija-konsulenttina. Sisustusakatemiassa hän on ollut kouluttajana vuodesta 2010.

“Ammatillinen intohimoni sisustamisen saralla on erityisesti värit, pinnat ja materiaalit, sekä valaistus. Sisustaminen on minulle tapa ajatella asioita kokonaisvaltaisesti, kestävän kehityksen periaatteella. Pohjatyöt ovat ne tärkeimmät - myös sisustamisessa.


FAQ - Usein kysytyt kysymykset


Milloin tämä kurssi alkaa ja päättyy?
Sisustussuunnittelukoulutus alkaa heti kun olet kirjautunut sisään ja suorittanut maksun. Sinulla on maksupäivästä alkaen yksi (1) kalenterivuosi aikaa suorittaa koulutukseen sisältyvät kurssit. Voit opiskella täysin omassa tahdissasi. -Pidätämme oikeuden muutoksiin.-
Mitä jos jokin jäi askarruttamaan minua?
Ota meihin yhteyttä info@nordicdesignacademy.fi!

Tämä kurssi on osa Sisustussuunnittelukoulutusta.