8) Materiaalit sisustuksessa

Tällä kurssilla tutustumme pintamateriaalien käyttöön lattioissa, seinissä ja sisäkatossa

  • Lattiamateriaalit ja niiden valinta
  • Seinämateriaalit: maali, tapetti ja muut pintamateriaalit
  • Sisäkaton pintamateriaalit

Isojen tyhjien pintojen materiaalit ovat tärkeitä tilailmeen luojia

Tällä kurssilla tutustutaan lattian, seinän ja sisäkaton lukuisiin materiaalivaihtoehtoihin, niiden ominaisuuksiin ja asentamisessa huomioitaviin erityisseikkoihin. Kurssilla opit, mitä isojen pintojen materiaalivalinnoissa tulee ottaa huomioon ja millaisia vaihtoehtoja erilaisiin tiloihin ja erilaisille asukkaille on mahdollista suunnitella.


Opettajasi


Niina Ahonen
Niina Ahonen


Niina on Sisustusakatemian perustaja ja omistaja. Aurinkoisella ja energisellä Niinalla on myös muita sisustamiseen ja stailaukseen liittyviä yrityksiä kuten Stailia Design. Stailiassa hän stailaa päivätyökseen asuntoja ja tekee sisustussuunnitelmia, joten päivät täyttyvät väreistä, ideoista ja materiaaleista. Monet tuntevatkin hänet televisiosta Pientä Pintaremonttia -ohjelmasta, jossa hän on ollut mukana syksystä 2011 asti.

“Rakastan sisustamista, kauniita esineitä ja asioita. Sisustan mielessäni kaikkia tiloja joissa kuljen. Olen hulluna valaisimiin ja kenkiin. Haaveilen matkustamisesta mielenkiintoisiin paikkoihin. Käytän aikaani ja energiaani oman yritykseni pyörittämiseen ja kotona koitan pysyä kahden teini-ikäisen vauhdissa.”

Teacher, interior stylist and designer

Niina is the founder and owner of Sisustusakatemia and Nordic Design Academy.

Positive and energetic Niina is also a lecturer in Sisustusakatemia and Nordic Design Academy and does interior decorating and home staging at her own company. Niina's days are filled with colours, ideas and materials. You may also recognize her from the Finnish TV show Pientä Pintaremonttia.

“I love interior designing, beautiful items and things. I do interior designing all the time (on my mind). I love lamps and shoes and daydream traveling to interesting places all over the world. I spend most of my time and energy to run my business and trying to keep up with my two teenagers”


FAQ - Usein kysytyt kysymykset


Milloin tämä kurssi alkaa ja päättyy?
Sisustussuunnittelukoulutus alkaa heti kun olet kirjautunut sisään ja suorittanut maksun. Sinulla on maksupäivästä alkaen yksi (1) kalenterivuosi aikaa suorittaa koulutukseen sisältyvät kurssit. Voit opiskella täysin omassa tahdissasi. -Pidätämme oikeuden muutoksiin.-
Mitä jos jokin jäi askarruttamaan minua?
Ota meihin yhteyttä [email protected]!

Tämä kurssi on osa Sisustussuunnittelukoulutusta.